Earth, Fire, Water, Wind (Dutch Edition)


Aarde, Water, Vuur, Wind ~ Onze verbinding met Moeder Aarde

Door Little Grandmother (Kiesha Crowther)

Dit nieuwe en aangrijpende boek biedt een diep inzicht op welke manier de vier elementen een essentiële rol spelen in de gezondheid en de betekenis van onze planeet. We zullen leren hoe zij onderling afhankelijk van elkaar zijn en hoe elk element zich in het menselijke leven manifesteert. Met de kennis van wie we zijn, welke gaven we bezitten en hoe we verbonden zijn met onze Heilige planeet en de elementen die Haar ondersteunen, kunnen we beter begrijpen hoe te communiceren met en te leren van de natuurlijke wereld.

Jij hebt de mogelijkheid om de wereld te scheppen waarin jij wilt leven

In deze pagina’s hoop ik niet alleen een diep en luisterrijk gevoel van verbinding tot het Heilige, tot Moeder Aarde in al Haar wonderlijke pracht, in jou te doen ontbranden, maar ook die tot je eigen mooie en doelgerichte zelf. Je bent veel grootser dan je weet; je bent letterlijk een vonk van het Goddelijke, een kind van deze aarde en een broeder en zuster van al het leven dat hier leeft. Het is mijn hoop om de slapende wijsheid die in je leeft te wekken, zodat jij je zult herinneren dat je niet losstaat van Moeder Aarde, maar een wezenlijk onderdeel van Haar bent. De elementen die onze planeet creëren, doen bewegen, vormen en veranderen, leven ook binnenin Jou! Jij hebt een doel, jij hebt een passie en jij hebt de mogelijkheid om de wereld te creëren waarin jij wilt leven.

 

Aanbevelingen voor ‘Aarde, Water, Vuur, Wind’…

“Toen ik Little Grandmother Kiesha voor het eerst trof, kon ik in haar stem de voorouders herkennen, uitgedrukt in een zachte en liefhebbende boodschap waar, in dit bestaan, de Aarde en de Hemel kunnen worden geopenbaard. Het pad dat we dienen te volgen is om sterk, liefdevol en wijs te zijn. Dit nieuwe boek van Kiesha zal je begeleiden naar nieuwe ontdekkingen in je leven.”

Mallku Aribalo, spiritueel Meester van de Andes

“De ontmoeting met Kiesha was alsof ik een zus tegenkwam. Ze maakt deel uit van onze familie en zal, hier in Colombia, altijd met onze harten verbonden zijn. Haar boodschap, haar lessen en haar manier van Zìjn bezorgen ons groot geluk en de hoop dat anderen zullen luisteren en zich opnieuw met de Heilige Moeder Aarde zullen gaan verbinden. We zullen samenwerken en voor altijd verbonden zijn zodat we kunnen onderrichten hoe we voor onze Moeder Aarde kunnen zorgen, om haar te helpen, genezen en beschermen.”

Roberto en Marianna, Kogi Mamos

“Met volledige toewijding omarmt Little Grandmother de missie die haar door de voorouders is opgedragen. Namelijk om de boodschapper van Moeder Aarde te zijn. Ze reist de wereld rond om ons het belang te helpen herinneren van het liefhebben van en zorgen voor onze Moeder Aarde. De essentie van Little Grandmother’s boodschap is dat Moeder Aarde een levend wezen is en dat zij één is met een wonderbaarlijk en altijd veranderend levens netwerk. Little Grandmother herinnert ons eraan dat Moeder Aarde onze grote leraar is en dat ieder menselijk wezen en alles wat is, aan haar verwant is.”

Signe Katrine Måsø, Saami Grootmoeder


Aarde, Water, Vuur, Wind
Verkoopprijs: €25,00 (incl. verzending)
ISBN 978-90-827163-0
Gepubliceerd in 2017 door Earth Mother Publishing Santa Fe, NM
Paperback, 290 pagina´s

Koop rechtstreeks en online bij Earth Mother Publishing: het is veilig en handig…

  • Kies je thuisland; Nederland/België – valuta
  • Selecteer het aantal exemplaren dat je wilt bestellen
  • Klik op: “Koop nu!”

Verzendopties en tarieven

– De boeken worden door de drukker binnen 2-5 dagen vanaf de besteldatum verzonden. De verzending neemt tot 10 dagen in beslag.
– Voor meerdere boekorders of groothandelsorders kunt u contact opnemen met beautyawakens@gmail.com
 Alle genoemde prijzen zijn inclusief verzendkosten.


Kies aantal en verzendopties…© Copyright Earthmother Publishing 2017. All rights reserved